Phabrix’ten UHDTV1 ve 4K Destekli 12Gb/s Eye Pattern Analizi Leave a comment

[av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Phabrix IBC 2014 fuarında Rx verici kasalarında  tüm UHDTV1 ve 4K destekli 12Gb/s Eye Pattern analizi desteklediğini ve dünyada ilk defa kendi ürün gamında yer alacak bu gelişmeyi sektöre anons etti. Phabrix, bu güne kadar mevcut üretiminde yeralan kabin montajlı Rx modüler ölçüm aygıtının geleceğe uyumlu olacağı sözüne paralel olarak, şimdi yeni modülün eklenmesiyle SD, HD, 3G ve 4K UHDTV desteği sağlanıyor.

Bu teknolojiyi destekleyen Rx kartının 4 adet 12 Gbps giriş ve çıkışı, tüm UHDTV1 ve birçok UHDTV2 sinyalleri için, gereğinden fazla 48 Gbps kapasite oluşturuyor.

Gereken çip setlerin 2015 yılı başlarında çıkacağı bilgisiyle, bu kartların rak tipi Rx sistemindeki tanıtımı ve satışı için NAB 2015 fuarı için hedefleniyor. Üretim öncesi çiplerle bu teknolojiyi tanıtan Phabrix, her 4K formatını desteklemeyen bir ürün satın almak yerine, birkaç ay daha beklenerek yeni Rx kasadan almayı öneriyor.

Phabrix’in kurucusu Phillip Adams konuyla ilgili şunları söylüyor: “Şu anda piyasada ticari olarak bulunmayan yeni teknolojilerle çalıştığımız için ürünün resmi tanıtımını NAB 2015’te yapmaya karar verdik. Mevcut 4K ve UHDTV ürün sunumlarında ciddi kısıtlamalar var. Sunduğumuz çözüm yeni kuşak FPGA teknolojisi tabanlı 4 adet 12 Gbps SDI (48 Gbps) ve optik ara bağlantılar. Teknoloji uzmanlarının 4K ve UHDTV1 formatlarına geçiş hakkında öngördükleri sorunlar hakkında konuşmaya ve bunları çözmeye hazırız.”

Phabrix satış ve pazarlama bölümünden Paul Nicholls IBC 2014 de 4K UHDTV ve diğer rak montaj Rx gelişmelerimizi de açıklamaktan çekinmedi ve sözlerine şunları da ekledi. “Duyurumuz heyecan verici olduğundan standımız yoğın ilgi gördü. Yeni araç setimizdeki ses downmix matrisi, Rx’i harika bir ses/görüntü, kalite kontrol test ve ölçüm kombinasyonu haline getiriyor. “Close caption” desteği, AFD/VI/WSS, V-Chip gösterimi, Dolby E, D ve D plus için Dolby kod çözme özelliklerine sahip Rx, HDMI veya SDI çıkışı yoluyla 1920×1080 çözünürlükte aynı anda 17 adet ölçüm aletini görüntülüyor. Bunları aynı anda 4 giriş üzerinde ve modüllerde her ikisi için de arabirim olan SDI veya fiber üzerinde yapabiliyor.”

Phabrix SxE eye ve jitter araç setleriyle portatif fiziksel katman analizi isteyen çoğu yayın mühendisinin tercihi olmayı sürdürüyor. Yeni ücretsiz A/V üreteç, her türlü yayın ortamına kolayca taşınabilen ölçüm aygıtlarına daha da fazla yetenek katıyor. Dolby E, Dolby D ve Dolby D Plus analiz ve üretimi, Phabrix SxE’yi mükemmel bir görüntü ve ses yayın hata bulucu haline getiriyor.

Phabrix’in tüm ürünleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye aşağıdaki broşürden ulaşabilirsiniz.

[av_button label=’PDF’ link=’manually,http://projects.gur50.com/ideapro.com.tr/wp-content/uploads/2015/06/phabrixsxrxbrochure2014.pdf’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]
[/av_textblock]

[/av_one_full]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İçeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Ayrıca sitemizi kullanımınızla ilgili bilgileri sosyal medya, reklam ve analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz.
Kabul et
Reddet
Soru Sor
Soru Sor
Merhaba;
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?