Lupo LupoLed 1120 DMX DualColor (5600K/3200K) LED Panel Leave a comment

[av_one_full first]

[av_heading heading=’Lupo LupoLed 1120 DMX DualColor (5600K/3200K) LED Panel’ tag=’h2′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=’custom-color-heading’ custom_font=’#b02b2c’][/av_heading]

[/av_one_full][av_two_third first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Dünyaca ünlü İtalyan ışık üreticisi Lupo, ürün gamının en üst modeli olan LupoLed 1120 DMX LED panellerini, yüksek parlaklıkta LED’lerle yenileyerek, standart LED panellere göre iki kat daha parlak ışık seviyesine çıkardı. 1120 serisinin ikinci jenerasyonu olan bu panellerle birlikte, tüm seri için geliştirdiği aksesuarları da ürün portföyüne kazandıran Lupo, gerek aktüel çekimlerde, gerekse stüdyo uygulamalarında daha esnek bir kullanım imkanı sağlıyor.

Lupo, aksesuar grubuna yeni katılan 4-kapakçıklı barndoor ve diffuser filtre, mevcut akülü kullanım aparatları ve orijinal taşıma çantasıyla birlikte, özellikle aktüel uygulamalarda kullanıcıya gerekli tüm seti hazır halde sunuyor.
[/av_textblock]

[/av_two_third][av_one_third]
[av_image src=’http://projects.gur50.com/ideapro.com.tr/wp-content/uploads/2015/06/LUPOLIGHT-Lupoled-1120-DMX-Dual-Color2-300×300.png’ attachment=’2225′ attachment_size=’medium’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]
[/av_one_third]

[av_one_third first]
[av_image src=’http://projects.gur50.com/ideapro.com.tr/wp-content/uploads/2015/06/Resim1-barndoors-300×267.png’ attachment=’2228′ attachment_size=’medium’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]
[/av_one_third]

[av_one_third]
[av_image src=’http://projects.gur50.com/ideapro.com.tr/wp-content/uploads/2015/06/Resim2-diffuser-282×300.jpg’ attachment=’2229′ attachment_size=’medium’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]
[/av_one_third]

[av_one_third]
[av_image src=’http://projects.gur50.com/ideapro.com.tr/wp-content/uploads/2015/06/Resim3-Batarya-300×300.png’ attachment=’2227′ attachment_size=’medium’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]
[/av_one_third]

[av_one_full first]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Stüdyo uygulamaları için geliştirilmiş “pole operated” kullanım opsiyonu LED panel ailesini sadece portatif değil, sabit kullanım koşullarında da sorunsuz ve kolay kullanım imkanı veriyor. Özellikle homojen aydınlatmanın kritik olduğu green-box uygulamalarında en çok tercih edilen ışık alt yapısı türüyle pazarda önemli bir sahip.
[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_one_third first]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Mükemmel Renk Kararlılığı (CRI>94)
Video ve TV aydınlatma için bir ışık kaynağında aranan en önemli özelliklerin başında renk kararlılığı gelir. LupoLED paneller, özel LupoLED teknolojisi sayesinde CRI>94 (renk dönüşüm indeksi), mükemmel renk ve yüksek renk geriverim indeksine sahiptir. İstenmeyen ışık atmaları (yeşil) bu panellerde yok edilmiştir.
[/av_textblock]
[/av_one_third]

[av_one_third]
[av_image src=’http://projects.gur50.com/ideapro.com.tr/wp-content/uploads/2015/06/LUPOLIGHT-Lupoled-560-DMX_4-300×218.jpg’ attachment=’1701′ attachment_size=’medium’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]
[/av_one_third]

[av_one_third]
[av_image src=’http://projects.gur50.com/ideapro.com.tr/wp-content/uploads/2015/06/resim4-pole-operated-300×274.jpg’ attachment=’2233′ attachment_size=’medium’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]
[/av_one_third]

[av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Piyasadaki birçok LED panel, güçlü green cast ile çok düşük renk çıkışına sahip olduğundan, bu panellerin oluşturduğu renk hatalarının dengelenmesi, post prodüksiyonda bile imkansız hale gelmektedir. Ayrıca standart dışı üretilmiş LED ışıklar, diğer ışık kaynaklarıyla (gün ışığı, tungsten, HMI) karıştırılarak kullanılamazken, Lupo LED panel serisi, yüksek CRI endeksi sayesinde hiçbir sorun olmadan diğer ışık kaynaklarıyla bir arada kullanılabilir.
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Dual-Color Teknolojisi ve Flicker-Free Özelliği

Lupo LupoLed 1120 DMX LED paneller, toplam 1120 adet özel geliştirilmiş LED yapısıyla, 3200 kelvin ‘den, 5600 Kelvin ‘e kadar tüm renk sıcaklıklarında, dahili kontrol paneli üzerinden ayarlanarak kullanılabilir. Panel %0-%100 aralığında renk sıcaklığında bir değişiklik olmadan, titreşimsiz (flicker-free) dim edilebilme özelliğiyle, farklı çekim ortamlarında kullanılabilmektedir.

Olağanüstü Hafiflik ve Taşınabilirlik
Lupo LED panelleri, son derece hafif ve kompakt yapısıyla, kullanımı kolay ve orijinal taşıma çantalarıyla rahatlıkla her yere taşınabilir.
Boyutlar: 350x260x48 mm, Ağırlık: 1,4 kg

AC Adaptör veya Kamera Bataryalarıyla Çalışma
Lupo LupoLed 1120 DMX LED paneller, orijinal AC adaptörü aracılığıyla ya da 95Wh standart bir V-Mount kamera bataryasıyla kesintisiz 3 saate kadar çalışabilmektedir.

Daha Güçlü ve Uzun Ömürlü LED’ler
Lupo LupoLed 1120 DMX LED panellerinin yeni geliştirilmiş yüksek parlaklıkta LED’leri ile performansını kaybetmeden 50.000 saat kullanım ömrüne sahiptir.

DMX Kontrol
Lupo LupoLed 1120 DMX LED paneller, dahili DMX protokolüyle stüdyo uygulamalarında yer alan ışık kontrol masalarıyla %100 uyumlu olarak adreslenebilir ve kullanılabilir.

Elektronik Parça İçin Yüksek Güvenilirlik
Tüm Lupo LupoLED ışık serisinin elektronik parçaları çeşitli kalite testlerine tabi tutulmuştur. Piyasadaki birçok standart LED ışık paneli, çok kısa ömürlü elektrolitik kapasitörlere sahiptir. LupoLED panellerinde yalnızca uzun ömürlü parçalar kullanılmış olup, elektrolitik kapasitörlere yer verilmemiştir.

Çok Düşük Enerji Tüketimi, Yatırımda Hızlı Geri Dönüş
Tüm LupoLED panel ailesi, tungsten ışık kaynaklarıyla karşılaştırıldığında enerji tüketiminde %95 tasarruf sağlamaktadır. Isı yaymayan panel yapısıyla, sıcak ışık kaynaklarının kullanıldığı stüdyolarda kullanılması gereken ve önemli bir yatırım maliyeti ve takiben enerji tüketimine sebep olan klima maliyetlerini önemli ölçüde azaltmaktadır.
-Düşük enerji tüketimi 38W (panel başına)
-LupoLED kullanımıyla bir TV stüdyosunda tipik enerji tüketimi, sadece 600-1.200W aralığında sonuçlanırken, tungsten ışık kaynağı ile tahmini 10.000-20.000W aralığında gerçekleşmektedir.
-Uzun ömürlü LED teknolojisi ile klasik sıcak ışık kaynaklarında karşılaşılan ampul değiştirme maliyetlerinin sıfırlanması avantajı.
[/av_textblock]

[/av_one_full]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İçeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Ayrıca sitemizi kullanımınızla ilgili bilgileri sosyal medya, reklam ve analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz.
Kabul et
Reddet
Soru Sor
Soru Sor
Merhaba;
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?