BEILLEN Kamera Bataryaları ve Şarj Cihazlarında Kampanya Leave a comment

[av_one_full first]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue81f’ font=’entypo-fontello’ title=’Süre Dolumu’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Bu kampanyanın süresi dolmuştur.
[/av_icon_box]

[/av_one_full][av_one_third first]
[av_image src=’http://ideapro.com.tr/magaza/wp-content/uploads/2015/11/BL-BP160-kopya.jpg’ attachment=’3042′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]

[av_image src=’http://ideapro.com.tr/magaza/wp-content/uploads/2015/11/BLB1703-BP2E-kopya.jpg’ attachment=’3041′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]

[av_image src=’http://ideapro.com.tr/magaza/wp-content/uploads/2015/11/BLB1703-AN2E-kopya.jpg’ attachment=’3040′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]
[/av_one_third]

[av_two_third]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]
BEILLEN video yapım ve yayıncılarına yönelik, profesyonel kamera bataryaları, şarj cihazları ve aksesuarları tasarlıyor ve imal ediyor. V-mount ve Gold-mount yapılarda, farklı kapasitelerde bataryalar üretmekte olan firma, yine kendi imalatı olan, ikili ve dörtlü şarj üniteleri ile seriyi destekliyor.

Beillen tüm bataryalarında kullanım süresi ve şarj kalitesini maksimumda tutabilmek için LG, Grade A sınıfı batarya blokları kullanıyor.

Bataryalar üzerinde bulunan klasik LED ‘li şarj durum göstergeleri ve yeni geliştirilen LCD ekranlı modelleriyle ürün gamını genişleten Beillen, kullanıcısına anlık tüm durum bilgilerini verebilen bu modelleriyle, gelişen batarya teknolojisine de yakından takip ediyor.

Tüm batarya modelleri üzerinde mevcut DC output çıkışı veren, Power D-Tap ve 2 pin (F) tipi konnektör yapıları, kullanıcılarına monitör, kayıtçı, ışık gibi harici cihazların da, bu bataryalar üzerinden enerji alabilmelerine imkan veriyor.

Beillen ‘in önemli bir ürün grubu da, özellikle son yıllarda sayıları hızla artan, hafif ve pratik kullanımı nedeniyle daha çok tercih edilen, el tipi DV ve HDV kompakt kameralar için, küçük ebatlı bataryaları. Firmanın bu grupta, Panasonic, Sony, Canon, JVC gibi büyük üreticilerin mevcut tüm modellerine uygun modelleri mevcut.

Tüm ürünleri RoHS (Zararlı Madde Kullanımının Sınırlandırılması Direktifi) uyumlu olan Beillen, “CE Marking” Avrupa uyumlu ve 1 yıl üretici garantisi ile kalitesini kanıtlıyor.
Türkiye pazarına, firmamızla birlikte yeni giriş yapmış üreticilerden biri olan Beillen, rekabet şartlarını lehine çevirebilmek için, düşük fiyat ve stoktan teslim politikasıyla sektör profesyonellerine bu kampanya ile ulaşmayı hedefliyor.
[/av_textblock]
[/av_two_third]

[av_social_share title=’Paylaşın’ style=” buttons=” share_facebook=” share_twitter=” share_pinterest=” share_gplus=” share_reddit=” share_linkedin=” share_tumblr=” share_vk=” share_mail=”][/av_social_share]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İçeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Ayrıca sitemizi kullanımınızla ilgili bilgileri sosyal medya, reklam ve analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz.
Kabul et
Reddet
Soru Sor
Soru Sor
Merhaba;
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?