Tarafından gönderildi: ideaproadmin Kategori: Haberler, Sektörel Yorumlar: 0

AEQ zengin ürün gamına bir yenisini daha ekledi. Kullanıcılarından çok olumlu geri dönüşler alan ve önemli bir satış grafiği yakalayan Forum IP modelini daha da güçlendiren AEQ, yeni radyo yayın mikseri olan Forum IP SPLIT’i piyasaya sundu.

Yayıncılık için tasarlanan FORUM IP, radyo ve televizyon ON-AIR yayıncılığının en zorlu taleplerini karşılamak için özel olarak tasarlanmış bağımsız bir dijital ses konsoludur. Esnek tasarımı sayesinde herhangi bir ON-AIR uygulamasına kolayca uyarlanabilir. Ana ünite ve kontrol panellerinden oluşan IP SPLIT, 20 adete kadar fader içerebilir. SPLIT modeline eklenen özellikleri ve seçenekleri onu sonsuz olanaklara sahip son teknoloji bir konsol haline getiriyor. Yeniden tasarlanan kontrol yüzeyi yeni yumuşak anahtarlar, ek programlanabilir tuşlar ile konforlu bir kullanım sağlamaktadır.

Modüler tasarım yaklaşımı, bu konsolun farklı çalışma senaryolarına mükemmel uyum sağlamasına olanak tanır. Reji dışında, stüdyodan, off-tube odasına birçok farklı noktadan mikseri kontrol imkânı sağlamaktadır.

Audinate’in DANTE teknolojisi ile yeni AES 67 standardıyla uyumlu, 64’e kadar giriş ve çıkış kanalına kadar AoIP giriş/çıkış kartlarıyla donatılabilir. Bu isteğe bağlı bağlantıyı kullanarak, farklı üreticiden diğer konsollar, yönlendiriciler ve diğer giriş/çıkış terminal ekipmanlarından sinyal alabilir ve bunlara sinyal sağlayabilir. Çok kanallı bağlantı MADI aracılığıyla da sağlanabilir.

AEQ Forum IP SPLIT, bir radyo stüdyosunda ihtiyacınız olan tüm işlevleri karşılamak üzere tasarlanmıştır.